2108011223,6945703170 ΟΘΩΝΟΣ 74, Κηφισιά tentes.kifisias@yahoo.gr
hero image

 

Μπλέτσας 
Παντός Τύπου Τέντες Κηφισιά


 

Σε μας μπορείτε να βρείτε μοτέρ και αυτοματισμούς κορυφαίων οίκων στις κατασκευές μοτέρ για τέντες. Όλοι έχουν γραπτές εγγυήσεις. Σας παρουσιάζουμε μία μια την κάθε εταιρεία τα προϊόντα είναι της ίδιας κατηγορίας και αποσκοπούν στην αυτοματοποιήση της λειτουργίας της τέντας σας,με άλλα λόγια ξεχνατε την χρήση μανιβέλας. 

Μπορούμε να ρυθμίσουμε την τέντας σας να ανεβαίνει όταν φυσάει δυνατά, για να την προστατέψουμε, αλλά και να κατεβαίνει η τέντα σας αυτόματα όταν ο ήλιος είναι δυνατός και χρειάζεται να προστατέψουμε τα χώρο μας από το δυνατό ήλιο. Συνήθως , εκτός από ιδιωτικούς χώρους σπίτια τα μοτερ χρησιμοποιούνται στους εππαγγελματικούς χώρους.

Λειτουργήστε την τέντα σας εύκολα και χωρίς προβλήματα

Για να μπορείτε να απολαύσετε ανέμελα, ευχάριστες στιγμές στον χώρο σας, η εταιρεία μας  σας προσφέρει ποικιλία από αυτοματισμούς και δυνατότητες.

Μπορείτε να  βρείτε από απλούς τηλεχειρισμούς για κάθε τέντα μέχρι κεντρική λειτουργία κλιματισμού, μετεωρολογικό σταθμό κλπ.

Με μια απλή επικοινωνία, εξειδικευμένος τεχνικός μας μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε στις τέντες σας αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

 


Επικοινωνείστε μαζί μας για να έρθουμε στο χώρο σας να ελέγξουμε τις τέντες σας και να βρούμε την πιο συμφέρουσα λύση για την περίπτωση σας!